Kazen | Kaasspeciaalzaak Bon Fromage Heesch
Kazen

Begin de dag goed. Start met kaas. Wij nodigen u graag uit om eens te proeven van twee heerlijke kaassoorten van eigen bodem: SmaaQ en Klaver Kaas(vegetarisch) en diverse kruidenkazen zoals Cantedino (koe & geit), Fenegriek (koe & geit), Fenegriek Koriander, Rode- en Groene Pestokazen en diverse andere soorten.

Tevens hebben wij een ruim assortiment 'BEKROONDE' Boerenkazen op voorraad die wekelijks worden aangevuld.

Kazen die nog met liefde zijn gemaakt. Proeven wordt genieten. Echte kaas. Voor op het brood, uit het vuistje, op de kaasplank en in vele gerechten. Kazen van Klaver Kaas en SmaaQ zijn lekker op brood, op een omelet, in soepen, door de salade, op pannenkoeken.

Het SmaaQ assortiment:
SmaaQ Mild: lekker zacht. Een kaas van zes weken – romig en proeft niet zout.
SmaaQ Zacht Gerijpt: mild belegen, een volle smaak, resultaat van negen weken rijpen in een natuurpakhuis.
SmaaQ Rijp Belegen: harmonieus en rijp. Een echte Noord-Hollander. Vertroeteld vanaf de allerbeste melk tot en met zijn leeftijd van zestien weken.
SmaaQ Smeuïg Pikant: stevig, maar smeuïg op de tong. Een half jaar gerijpt. Pikant maar niet scherp (want zoutarm).
SmaaQ Goud: een mooi stuk kaas!
Ten minste tien maanden lang zorgvuldig gerijpt en gepoetst. Stevige smaak zonder droog te zijn.

SmaaQ Oud Klassiek
Een hommage aan het authentieke karakter van Hollands mooiste polder. Voor de pure liefhebbers van 'oud'. Minimaal veertien maanden gerijpt. Een smaakexplosie. Klaver kaas (vegetarisch)
Geitenkaas: héérlijk gezond!
Klaverkaas Geit is er in drie soorten met hoogst bijzondere eigenschappen. De Dartelaar (jong), Vleitegeit (belegen) en Sikkepit (oud). Heerlijk gezond!

Door de eiwitsamenstelling is geitenkaas extra gezond. Geitenkaas vermindert darm- en gewrichtsklachten. Voor mensen met een koemelkallergie is het een uitkomst. De eiwitten helpen hij astma, eczemen, acné en migraine.

Veel geitenkazen worden onnatuurlijk wit gemaakt. Klaver Kaas is van nature naturel van kleur, doordat de geiten alle caroteen omzetten in vitamine A. Klaver Kaas Geit is puur, bewust en ambachtelijk.

Vegetarisch of biologisch
Bij het verwerken van de melk tot Klaver Kaas wordt gebruik gemaakt van vegetarisch stremsel (in plaats van dierlijk). Klaver Kaas is dus ook geschikt voor vegetariërs!
Kaasspeciaalzaak Bon Formage Heesch Kaas
Kaasspeciaalzaak Bon Formage Heesch Kaas
Kaasspeciaalzaak Bon Formage Heesch Kaas
Openingstijden
Ma. 11.00 - 18.00 uur
Di.  08.00 - 18.00 uur
Wo. 08.00 - 18.00 uur
Do. 08.00 - 18.00 uur
Vr.  08.00 - 20.00 uur
Za. 08.00 - 16.00 uur
Route Bon Fromage Heesch


Bel ons
0412 - 453759